Σεισμοσ Θηβα - ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ 4,4 ΡΙΧΤΕΡ 2-12 / Ζημιές σε σπίτι μετά τον σεισμό .

Το ζήτημα της θήβας επανεξετάζεται, καθώς συνεχίζεται η σεισμική. Διπλό χτύπημα 4,6 και 4,3 ρίχτερ με διαφορά ενός . Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για τη θήβα, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός της τάξης των 5,5 . Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της .

Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Νέος σεισμός τώρα στη Θήβα
Νέος σεισμός τώρα στη Θήβα from www.ieidiseis.gr
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για τη θήβα, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός της τάξης των 5,5 . Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . Σεισμός τώρα 3,5 ρίχτερ στη θήβα. Υπάρχει η περιοχή της θήβας, η οποία από τις αρχές ιουνίου βρίσκεται σε συνεχή διέγερση» είπε ο διευθυντής ερευνών σεισμολογίας του . Τους επιστήμονες είναι η θήβα. Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για τη θήβα, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός της τάξης των 5,5 .

Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . Διπλό χτύπημα 4,6 και 4,3 ρίχτερ με διαφορά ενός . Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Σεισμός τώρα 3,5 ρίχτερ στη θήβα. Η σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται εστιάζεται σε ένα κομμάτι του ρήγματος κοντά στη θήβα σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πόλη. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . «η θήβα μπορεί να δώσει σεισμό μέχρι 6,5 ρίχτερ», τόνισε χαρακτηριστικά στο mega ο κ. Το ζήτημα της θήβας επανεξετάζεται, καθώς συνεχίζεται η σεισμική. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Ζημιές σε σπίτι μετά τον σεισμό . Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για τη θήβα, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός της τάξης των 5,5 . Υπάρχει η περιοχή της θήβας, η οποία από τις αρχές ιουνίου βρίσκεται σε συνεχή διέγερση» είπε ο διευθυντής ερευνών σεισμολογίας του .

Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . Τους επιστήμονες είναι η θήβα. Η σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται εστιάζεται σε ένα κομμάτι του ρήγματος κοντά στη θήβα σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πόλη. Το ζήτημα της θήβας επανεξετάζεται, καθώς συνεχίζεται η σεισμική. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική .

Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗÎ'Î' 4,4 ΡΙΧΤΕΡ 2-12
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗÎ'Î' 4,4 ΡΙΧΤΕΡ 2-12 from katohika.gr
Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για τη θήβα, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός της τάξης των 5,5 . Διπλό χτύπημα 4,6 και 4,3 ρίχτερ με διαφορά ενός . Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Σεισμός τώρα 3,5 ρίχτερ στη θήβα. «η θήβα μπορεί να δώσει σεισμό μέχρι 6,5 ρίχτερ», τόνισε χαρακτηριστικά στο mega ο κ. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Η σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται εστιάζεται σε ένα κομμάτι του ρήγματος κοντά στη θήβα σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πόλη.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για τη θήβα, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός της τάξης των 5,5 .

«η θήβα μπορεί να δώσει σεισμό μέχρι 6,5 ρίχτερ», τόνισε χαρακτηριστικά στο mega ο κ. Το ζήτημα της θήβας επανεξετάζεται, καθώς συνεχίζεται η σεισμική. Τους επιστήμονες είναι η θήβα. Σεισμός τώρα 3,5 ρίχτερ στη θήβα. Ζημιές σε σπίτι μετά τον σεισμό . Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για τη θήβα, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός της τάξης των 5,5 . Υπάρχει η περιοχή της θήβας, η οποία από τις αρχές ιουνίου βρίσκεται σε συνεχή διέγερση» είπε ο διευθυντής ερευνών σεισμολογίας του . Διπλό χτύπημα 4,6 και 4,3 ρίχτερ με διαφορά ενός .

«η θήβα μπορεί να δώσει σεισμό μέχρι 6,5 ρίχτερ», τόνισε χαρακτηριστικά στο mega ο κ. Διπλό χτύπημα 4,6 και 4,3 ρίχτερ με διαφορά ενός . Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . Η σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται εστιάζεται σε ένα κομμάτι του ρήγματος κοντά στη θήβα σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πόλη.

Σεισμός τώρα 3,5 ρίχτερ στη θήβα. Ο ΚΩΣΤÎ'Σ ΦΕΡΡΗΣ ΜΙΛÎ'ΕΙ ΣΤΗΝ
Ο ΚΩΣΤÎ'Σ ΦΕΡΡΗΣ ΜΙΛÎ'ΕΙ ΣΤΗΝ from activenews.gr
Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . Σεισμός τώρα 3,5 ρίχτερ στη θήβα. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Το ζήτημα της θήβας επανεξετάζεται, καθώς συνεχίζεται η σεισμική. Υπάρχει η περιοχή της θήβας, η οποία από τις αρχές ιουνίου βρίσκεται σε συνεχή διέγερση» είπε ο διευθυντής ερευνών σεισμολογίας του . Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Τους επιστήμονες είναι η θήβα.

Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της .

«η θήβα μπορεί να δώσει σεισμό μέχρι 6,5 ρίχτερ», τόνισε χαρακτηριστικά στο mega ο κ. Τους επιστήμονες είναι η θήβα. Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Ζημιές σε σπίτι μετά τον σεισμό . Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για τη θήβα, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σημειωθεί στην περιοχή μεγάλος σεισμός της τάξης των 5,5 . Ένας νέος σεισμός 3,7 της κλίμακας ρίχτερ κούνησε το αρκαλοχώρι ενώ στη θήβα σημειώθηκαν 85 ασθενείς σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες με τον . Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Σεισμός τώρα 3,5 ρίχτερ στη θήβα. Διπλό χτύπημα 4,6 και 4,3 ρίχτερ με διαφορά ενός . Η σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται εστιάζεται σε ένα κομμάτι του ρήγματος κοντά στη θήβα σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πόλη. Το ζήτημα της θήβας επανεξετάζεται, καθώς συνεχίζεται η σεισμική.

Σεισμοσ Θηβα - ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗÎ'Î' 4,4 ΡΙΧΤΕΡ 2-12 / Ζημιές σε σπίτι μετά τον σεισμό .. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . Διπλό χτύπημα 4,6 και 4,3 ρίχτερ με διαφορά ενός . Υπάρχει η περιοχή της θήβας, η οποία από τις αρχές ιουνίου βρίσκεται σε συνεχή διέγερση» είπε ο διευθυντής ερευνών σεισμολογίας του . Ζημιές σε σπίτι μετά τον σεισμό .